Februari 2017
Zie delen van het taxatierapport onderin deze pagina; de waarde is (weer) meer geworden dan het oorspronkelijke aankoopbedrag!

Augustus 2013
Mijn Mitsubishi Lancer Evo 8 is een uit de VS geïmporteerde Evo. In de VS is de auto gemaakt zoals hij nu is. De vorige eigenaar is er alleen maar heel zuinig op geweest en heeft nu een Audi A3 Sport.
Mijn nieuwe aanwinst sinds juli 2013, een Lancer Evo 8 met 339 pk.

Maar alles went, zo ook 339 pk; zie mijn nieuwe aanwinst bij mijn nieuwe racemotor.
Met de extra opties: 20 inch velgen; vele carbon delen waaronder de voorspoiler en de achter spoiler; RalleyArt bestickering; 3 inch uitlaat met speciale einddemper; Recaro ralley stoelen Apexi boost systeem; etc.
Een normale Evo motor die opgevoerd kan worden tot 400 pk; speciaal uitlaatspruitstuk; verbeterde luchtinlaat van Apexi; betere inlaatbuizen met Samco slangen; etc.
En ook hier weer verschillende carbon delen.
Na een grondige upgrade:
- de motor en de wielen.
zie meer bij: nieuwe Lancer Evo motor.
Voor de verzekering moest ik weer een taxatie laten doen zodat ik bij schade, total loss of diefstal niet de dagwaarde krijg maar de getaxeerde waarde. Drie jaar geleden was de getaxeerde waarde € 20.000; maar nu, 3 jaar later, is de waarde enorm gestegen, zie de volgende foto's, genomen door een taxateur van Frank Bolsenbroek en Partners.