De Mitsubishi 3000GT is een auto uit de jaren 90 die er een beetje uitziet als een Ferrari. De auto heeft een 3.0 liter DOHC 24v V6 met 2 turbo's met zo'n 290 pk. Zie verderop voor meer specificaties.

Link naar de Oude pagina.
Specificaties
De auto trekt en stuurt op 4 wielen. Echter, als je aan een constante snelheid rijdt dan is er alleen voorwielaandrijving dank zij de zg. viscokoppeling, dit betekent zuiniger rijden. Er zit automatische vering in die zich aanpast aan de ondergrond en de snelheid door harder of zachter te veren. Er is ook een knopje "Sport" en dan is de vering klaar om te rallyrijden. ABS is standaard.
Het is een V6 DOHC met 2 turbo's die de auto in minder dan 6 sec van 0-100 km/u brengt. De maximum snelheid is meer dan 250 km/u volgens de garagehouder omdat de motor niet begrensd is.
Inbegrepen zijn er 8 velgen waarvan 4 originele (zwarte lak) met winterbanden erop en 4 sportieve velgen, merk Barracuda met Maxis banden op (voorste = 235/35 ZR19 achterste 265/30 ZR19) (zie de foto's).

Automatische verwarming met airco; de temperatuur is in te stellen en die waarde wordt dan ook behouden. Er is een Snelontdooier voor de voorruit. De ramen zijn elektrisch en de spiegels hebben verwarming. Standaard heeft de auto stuurbekrachtiging.
Vanaf 80 km/u gaat voorste spoiler naar beneden en de achterste op koffer kantelt schuin naar boven, dit kan ook blijvend met schakelaar gezet worden. Er is voetverlichting bij het in- en uitstappen.
Er klinkt een signaal als de lichten blijven branden na het uitstappen.
Leren zetels waarvan de bestuurderszetel elektrisch bediend (5 functies) kan worden en de rugleuning heeft een geheugen.

De Barracuda wielen en Maxis banden zien er als nieuw uit.

De motor hieronder is nog in perfecte, originele staat.
Kortom: een prachtige 3000 GT!